Deel dit restaurant met familie en vrienden:
0
(0)

Restaurant Lewis, Antwerpen

Michelin Restaurant Lewis uit Antwerpen is meer dan een vermelding waard in onze online Restaurantgids Restovisit.be . Vermelding Michelin gids: Richtprijs pp.: € 25
– 70

Binnenkort op bezoek in de provincie Antwerpen? Bezoek dan zeker Restaurant Lewis in Antwerpen.
De keuken van Lewis in Antwerpen is voornamelijk gekend als Moderne keuken.

Reservaties bij Restaurant Lewis te Antwerpen:
Telefoon: +32 3 295 00 64
Website: klik hier
Menu toevoegen? klik hier

Adres: Restaurant Lewis, Schildersstraat 25, 2000 Antwerpen
Route: klik hier voor Google Maps

Restaurant Lewis Antwerpen – foto: Photo by Michelin Guide
RestoVisit Photo by Michelin Guide
Eigenaar/zaakvoerder/verantwoordelijke van Lewis? Klik hier om jouw foto’s toe te voegen.

Openingsuren Lewis in Antwerpen:
Maandag: –
Dinsdag: –
Woensdag: –
Donderdag: –
Vrijdag: –
Zaterdag: –
Zondag: –
Openingsuren toevoegen/aanpassen? Klik hier

Restaurant Lewis, Schildersstraat 25, 2000 Antwerpen is gelegen te Antwerpen in de provincie Antwerpen in België.

Ben jij eigenaar/zaakvoerder/verantwoordelijke van Restaurant Lewis te Antwerpen?
Dan kan je jouw gegevens laten aanpassen via onze Restovisit-website.
——————————————————————————————————————————————————
Restovisit Restaurant Lewis Antwerpen – Mijn zaak claimen?
Mijn RestoVisit Take-Away-Delivery webshop aanvragen?  –   Mijn website bestellen? Vernieuwen via RestoVisit?
Reservaties en voorschotten beheren via RestoVisit? Reservatiemodule aanvragen voor mijn zaak?
——————————————————————————————————————————————————

Wat vind je van dit restaurant?

Klik op een ster om te stemmen.

Gemiddelde rating 0 / 5. Aantal stemmen: 0

Nog geen reviews 🙁 Breng als eerste je stem uit!

Daar je deze eetgelegenheid leuk hebt gevonden

Deel dit met je vrienden, collega's en familie.

Spijtig dat je deze eetgelegenheid niet goed vond

We geven je feedback door

Geef hier tips en suggesties aan de zaakvoerder door:

Deel dit restaurant met familie en vrienden: