Deel dit restaurant met familie en vrienden:
0
(0)

Restaurant Bistro P2.0 in Bornem

Welkom bij restaurant Bistro P2.0 uit Bornem. Hieronder kan je de reservatiegegevens terugvinden.

Binnenkort op bezoek te Bornem in de provincie Antwerpen? Bezoek er dan zeker Restaurant Bistro P2.0.
De keuken van Bistro P2.0 in Bornem is voornamelijk gekend als Frans Steakhouse Europees Eetcafé Restaurant.

Reservaties bij Restaurant Bistro P2.0 te Bornem:
Telefoon: +32 470 58 96 34
Website toevoegen? klik hier
Menu toevoegen? klik hier

Adres: Restaurant Bistro P2.0, 105 Hingenesteenweg, 2880 Bornem
Route: klik hier voor Google Maps

Restaurant Bistro P2.0 Bornem – foto: Picture by Freepik.
RestoVisit Picture by Freepik.
Eigenaar/zaakvoerder/verantwoordelijke van Bistro P2.0? Klik hier om jouw foto’s toe te voegen.

Openingsuren Bistro P2.0 in Bornem:
Maandag: –
Dinsdag: –
Woensdag: –
Donderdag: –
Vrijdag: –
Zaterdag: –
Zondag: –
Openingsuren toevoegen/aanpassen? Klik hier

Restaurant Bistro P2.0, 105 Hingenesteenweg, 2880 Bornem is gelegen te Bornem in de provincie Antwerpen in België.

Ben jij eigenaar/zaakvoerder/verantwoordelijke van Restaurant Bistro P2.0 te Bornem?
Dan kan je jouw gegevens laten aanpassen via onze Restovisit-website.
——————————————————————————————————————————————————
Restovisit Restaurant Bistro P2.0 Bornem – Mijn zaak claimen?
Mijn RestoVisit Take-Away-Delivery webshop aanvragen?  –   Mijn website bestellen? Vernieuwen via RestoVisit?
Reservaties en voorschotten beheren via RestoVisit? Reservatiemodule aanvragen voor mijn zaak?
——————————————————————————————————————————————————

Wat vind je van dit restaurant?

Klik op een ster om te stemmen.

Gemiddelde rating 0 / 5. Aantal stemmen: 0

Nog geen reviews 🙁 Breng als eerste je stem uit!

Daar je deze eetgelegenheid leuk hebt gevonden

Deel dit met je vrienden, collega's en familie.

Spijtig dat je deze eetgelegenheid niet goed vond

We geven je feedback door

Geef hier tips en suggesties aan de zaakvoerder door:

Deel dit restaurant met familie en vrienden: