Deel dit restaurant met familie en vrienden:
0
(0)

Restaurant Nebo, Antwerpen

Michelin Restaurant Nebo uit Antwerpen is meer dan een vermelding waard in onze online Restaurantgids Restovisit.be . Vermelding Michelin gids: Eén MICHELIN ster Richtprijs pp.: € 120 –

Binnenkort op bezoek in de provincie Antwerpen? Bezoek dan zeker Restaurant Nebo in Antwerpen.
De keuken van Nebo in Antwerpen is voornamelijk gekend als Eigentijds.

Reservaties bij Restaurant Nebo te Antwerpen:
Telefoon: +32 3 272 45 00
Website: klik hier
Menu toevoegen? klik hier

Adres: Restaurant Nebo, Panamarenkoplein 5, 2000 Antwerpen
Route: klik hier voor Google Maps

Restaurant Nebo Antwerpen – foto: Photo by Michelin Guide
RestoVisit Photo by Michelin Guide
Eigenaar/zaakvoerder/verantwoordelijke van Nebo? Klik hier om jouw foto’s toe te voegen.

Openingsuren Nebo in Antwerpen:
Maandag: –
Dinsdag: –
Woensdag: –
Donderdag: –
Vrijdag: –
Zaterdag: –
Zondag: –
Openingsuren toevoegen/aanpassen? Klik hier

Restaurant Nebo, Panamarenkoplein 5, 2000 Antwerpen is gelegen te Antwerpen in de provincie Antwerpen in België.

Ben jij eigenaar/zaakvoerder/verantwoordelijke van Restaurant Nebo te Antwerpen?
Dan kan je jouw gegevens laten aanpassen via onze Restovisit-website.
——————————————————————————————————————————————————
Restovisit Restaurant Nebo Antwerpen – Mijn zaak claimen?
Mijn RestoVisit Take-Away-Delivery webshop aanvragen?  –   Mijn website bestellen? Vernieuwen via RestoVisit?
Reservaties en voorschotten beheren via RestoVisit? Reservatiemodule aanvragen voor mijn zaak?
——————————————————————————————————————————————————

Wat vind je van dit restaurant?

Klik op een ster om te stemmen.

Gemiddelde rating 0 / 5. Aantal stemmen: 0

Nog geen reviews 🙁 Breng als eerste je stem uit!

Daar je deze eetgelegenheid leuk hebt gevonden

Deel dit met je vrienden, collega's en familie.

Spijtig dat je deze eetgelegenheid niet goed vond

We geven je feedback door

Geef hier tips en suggesties aan de zaakvoerder door:

Deel dit restaurant met familie en vrienden: